skip to Main Content

Wij vormen een gemeente van mensen die geloven in God; mensen die van zichzelf zeggen dat ze niet meer zélf de belangrijkste zijn, maar dat Gód de belangrijkste is in hun leven. Zijn principes geven richting aan ons leven en aan onze keuzes. Wij willen Gods Zoon, Jezus Christus, volgen en op Hem lijken.

Daarom willen we graag naar Hem luisteren wanneer we samen de Bijbel lezen. En we luisteren naar elkaar als we samenkomen om elkaar te helpen de Bijbel te begrijpen.
 
In de periode van september tot en met april, om de veertien dagen, vergaderen de mannenverenigingen op de maandag- of dinsdagavond en de  vrouwenverenigingen op maandag- en woensdagavond of dinsdagmorgen. De verenigingen bestaan uit leden van de kerk Dalfsen-West en Oost en zijn lid van de Bijbelstudiebond

Bijbelstudiegroepen

Er is tegenwoordig heel wat te kiezen op welke manier je -al dan niet met anderen samen- iets wilt doen aan ‘bijbelstudie’. Dat is mooi, want Gods Woord is alle aandacht waard. Of je nu met je (mini)wijk iets opzet, of via de mannen- of vrouwenvereniging, of zelf een groep vormt, met jongeren of gemengd: voor elk is er wat wils.
Sinds een aantal jaren draaien er ook bijbelstudieavonden rond een bepaald thema of bijbelboek. De bijbelstudieavonden zijn vrij in vorm en opzet, voor iedereen die samen met anderen wil nadenken en –praten over bijbelse thema’s.
De groepen worden in principe voor een jaar samengesteld op basis van voorkeur voor een onderwerp. 

Voor meer informatie:
Wim Lengkeek
Back To Top
Zoeken