skip to Main Content

Het is gaaf om te zien, in en door ons werk hoe God bezig is in onze gemeente. Graag nemen we jullie hierin mee bij een aantal dingen waarin we dit ervaren!

Elke zondagmiddag komen we samen met de Bonfire groep. Dit is een groep jongvolwassen tussen de 20-30 jaar. In de voorbereiding hiervan beginnen we in gebed, wetend dat we iets heel leuks kunnen organiseren, maar geestelijke transformatie en groei alleen door God kan komen. We vragen God voor thema’s, sprekers die we uitnodigen, jongeren die we mogen benaderen en dingen die we in ons groep mogen doen. Zo behandelen we om de week verschillende onderwerpen die God op ons hart heeft gelegd. Zoals vorige week: De Heilige Geest.
We zien hoe God niet alleen werkt in de voorbereiding, maar vooral in onze groep en keer op keer weer laat zien, dat Hij een levende relatie met ons wil (ons laat groeien in geloof) en we samen dichter bij Hem mogen komen.

Sinds vorig jaar Oktober zijn we begonnen met de connectavonden op zondagavond. Deze momenten richten we heel verschillend in. De avonden zijn gericht om elkaar te ontmoeten en verschillend onderwerpen te kunnen bespreken, om met elkaar dieper te groeien in geloof. Net als het in Efeziërs 3 zegt: Met elkaar kunnen we meer in staat zijn de liefde van Christus beter te vatten.

Sinds al het begin van ons werk, proberen wij (bijna) elke donderdagavond gezamenlijk te bidden. We zien hoe belangrijk gebed is voor de gemeente en bij ons werk. We beleven keer op keer weer, hoe goed het is in gebed naar God toe te komen en om aan Hem over te geven. Als we weer na huis gaan, we gevuld zijn van vrede en rust. We doen dit op een gezellige en ontspannende manier en iedereen is welkom om hierbij aan te sluiten op de gebedsavonden. (neem gerust contact met ons op voor meer informatie).

Vriendelijke groetjes & zegen,
Gemeentewerkers  Laura & Maarten Westerink

Back To Top
Zoeken