skip to Main Content

Elke zondag en op andere bijzondere dagen worden in Het Kruispunt kerkdiensten gehouden. Jij bent altijd van harte welkom om één of meerdere kerkdiensten vrijblijvend mee te maken. Je kunt in het rooster lezen hoe laat de dienst begint en wie in deze dienst voorgaat. Het Kruispunt is te vinden aan de Brethouwerstraat 19 in Dalfsen.

Neem een kijkje!
(Gemaakt door Sytske Schoonderbeek)

Aanvangstijden
9.00 uur en 15.30 uur of 10.45 uur en 19.00 uur.
De Vier de dienst om 19.00 uur is laagdrempelig informeel, meer mensen krijgen een rol in de dienst en er wordt meer rekening gehouden met gasten van buitenaf. De middag- en avonddiensten worden gezamenlijk gevierd met GKv Dalfsen-Oost en de Hoeksteen – NGK Dalfsen. Op zondagen waarop het avondmaal wordt gevierd, begint de dienst van 10.45 uur om 11.00 uur.

Het kerkgebouw gaat ongeveer een half uur voor aanvang van de dienst open. In de hal staan leden van onze kerk, gastvrouwen, klaar om jou verder te helpen en je wegwijs te maken in ons kerkgebouw. Als je vragen hebt dan willen zij jou graag helpen.
Na afloop van de morgendienst van 10.45 uur, en ‘s avonds na de Vier de dienst is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee in de hal van de kerk.
Wij hopen jou te mogen ontmoeten!

Back To Top
Zoeken